HamroClass Preloader

Kolegji Universitar Qiriazi është një zgjedhje e duhur për ty.

Nga këndvështrimi Akademik, Kolegji Universitar Qiriazi është zgjedhja e duhur për ty sepse: Ofron programe studimi në Ekonomi, Drejtësi dhe Arsim Profesional Nga këndvështrimi Financiar, Kolegji Universitar Qiriazi është zgjedhja e duhur për ty sepse kostoja e studimeve Bachelor apo Master: Eshtë e përballueshme pavarë

Klubi i librit “Qiriazi”

Klubi i Librit “Qiriazi”, ka zhvilluar një cikël intervistash me personazhe publikë të cilët falë pasionit dhe përkushtimit janë kthyer në figura frymëzuese për të rinjtë dhe jo vetëm. Si kanë ndikuar studimet dhe jeta akademike në formimin e tyre dhe asaj çka sot ata kanë arritur? Çfarë mesazhesh dhe këshillash kanë ata

Punesim sezonal ne Itali

Falë marrëveshjes së bashkëpunimit që Kolegji Universitar Qiriazi ka me Italian cultural project, bën të mundur punësimin sezonal në resorte me 5* në Itali të studentëve të cilët dëshirojnë të jenë pjesë e këtij projekti. Ky ishte viti i parë ku një grup i studentëve tanë morën pjesë për herë të parë në këtë projek

Historiku

Kolegji universitar “Qiriazi” i ka rrënjët e themelimit në vitin 1922, në Kodër Kamëz, në këtë vend që është edhe sot, pas 100 vitesh… Në fillimet e shek. të XX-të, Kodër Kam

Misioni dhe Vlerat

Misioni i Kolegjit Universitar “Qiriazi” është në përputhje me misionin e përgjithshëm të arsimit të lartë në Shqipëri, i cili përcaktohet në Ligjin Nr 80/2015 “Për arsimin e lart

Stafi i Universitetit

Stafi i Universitetit Qiriazi eshte seleksionuar ne menyre qe te ofroj vetem ekselence te perkryer qe t’ia transmetojne studenteve, Viti akademik 2020-2021 përbëhet nga: NRFUNKSIONIEMER/MBI

See the tour of the university live

University Tour

Universiteti Qiriazi

Kolegji Universitar “Qiriazi”, është një institucion i arsimit të lartë bashkëkohor i themeluar mbi një sistem vlerash që karakterizon epokën në të cilën jetojmë dhe shpreh aspiratat e një gjenerate të re të cilën ka si synim ta edukojë. KUQ me synimin për të qenë një institucion arsimor prestigjioz jo vetëm në Shqipëri por edhe në rajon, gjithmonë ka përparësi realizimin e bashkëpunimeve me institucione të standardeve më të larta, qofshin këto brenda apo jashtë vendit, publike dhe private për rritjen e cilësisë së mësimëdhënies,mësimxëniesë, kërkimit shkencor dhe praktikave profesionale

Më tepër

Dekanet tanë

 • Prof. Dr. Vejsel Rizvanolli

  Dekan i Shkencave Sociale dhe Sportit
  Ka një përvojë të gjatë akademike, mësimdhënëse dhe veprimtari kërkimore – shkencore në Universitetin e Sporteve, Tiranë. Është autor tekstesh mësimore dhe monografish në fushën e edukimit dhe sporteve.
 • Prof Dr. Halit Xhafa

  Dekan i Fakultetit të Ekonomisë
  Prof Dr. Halit Xhafa është Dekan i Fakultetit të Ekonomisë, ne Kolegjin Universitar Qiriazi Ka një pervojë të gjatë akademike, mësimëdhënie dhe në veprimtarinë kërkimore e shkencore në Universitetin e Tiranës dhe në disa Universitete të Tjera publike e private, brenda dhe jasht vendit.
 • Prof. Asc. Dr. Jordan DACI

  Dekan i fakultetit të drejtesisë
  Prof. Asoc. Dr. Jordan DACI Dekan i Fakultetit të Drejtësisë në Kolegjin Universitar “Qiriazi” Prof. Asoc. Dr. Jordan DACI ka një përvojë të gjatë akademike, kërkimore dhe shkencore në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Tiranës dhe në disa Universitete të Tjera publike e private, brenda dhe jasht vendit

Fakultetet tona

Te fundit