Libri “Mosha e Artë e një Universiteti”

“Mosha e Artë e një Universiteti” me autor Dr. Gjovalin Gjeloshi, është libri me i ri i promovuar nga Kolegji Universitar “Qiriazi”

Libri i botuar në kuadër të 100 vjetorit të universitetit, përshkruan historinë e lindjes dhe konsolidimit të këtij Institucioni Arsimor nga fillesat e tij në vitin 1922 deri në ditët e sotme, glorifikuar në të njëjtën ndërtesë dhe me të njëjtat vlera historike.

Një libër me titull që të fut në mendime, siç shkruan edhe akademiku Gjovalin Shkurtaj, ai e përshkruan librin, si “një monografi e cila mëton të ndriçojë udhën historike të lavdishme të arsimdashësve dhe të arsimdhënësve Qiriazi dhe Dako”.

https://www.instagram.com/p/CnXBdI4N1cV/?igshid=NzAzN2Q1NTE=

Apliko Tani