Qeveria Studentore

Cdo vit akademik studentet ne menyre demokratike zgjedhin perfaqesuesit e Keshillit Studentor, Cdo 2 muaj Këshilli Studentor i Kolegjit Universitar “Qiriazi” organizon mbledhjet me anëtarët e tij . Trajtohen tema te ndryshme duke filluar nga idete qe kane studentet per te sjelle ne universitet, si dhe aktivitete te ndryshme, gjithashtu trajtohen kerkesat e studeneve per leksione te hapura nga pedagog te ndryshem, Tema e diskutimit jane te fushave te ndryshme nga mesimnxenia tek aktivitete shkencore, trajnimet si edhe aktivitetet argetuese. Keshilli Studentor hodhi dene per te ndihmuar nje familje ne nevoj , dhe te gjithe se bashku kontribuam sipas mundesive duke e realizuar kete nisme deri ne fund. Ne bashkepunim me zyren e karrieres te Universitetit keshilli studentor informohet edhe per mundesite e punesimit qe u ofrohen nga bashkepunimet e universiteti me kompanite vendase dhe te huaja. Keshilli Studentor themeloi edhe Klubin e Librit , ide po e vet studenteve. Ne plane afatshkurtra eshte edhe Krijimi i nje Klinike Ligjore ne Universitet, e cila do u vi ne ndihme te gjithe studenteve te fushes se drejtesise.

Këshilli i studentëve:
Xhesiana BERSHIRIPresidente e Keshillit Studentor
Klea ABAZIZv/President I Keshillit Studentor
Denisa SINANISekretar i Keshillit Studentor