Klubet Studentore

Pranë Kolegjit Universitar “Qiriazi” janë organizuar dhe funksionojnë 4 klube studentore:

 

  • Klubi i Librit, Artit dhe Kulturës

  • Klubi i Inovacionit

  • Klubi i Juristëve të rinj

  • Klubi i Menaxherëve, Ekonomistëve dhe Turizmit

Apliko Tani