Testimonials

LIRIDON MULAJ

ALUMNI / SHKRIMTAR

Vitet e studimit ne Kolegjin Universitar Qiriazi kane qëne vitet me të vlefshme të

jetès sime per vete faktin se krahas institucionit akademik une gjeta de një

substance tè fortè familjare ne marrëdheniet e brendshme aty. Ishte kjo

substance gê e bente te mundur peretimin kreitësisht te natyrshem te

vështirësive të njè studenti. Pedagogët , drejtuesit dhe stafi administrativ

gjithmone kane gene tre nivelet paralele të mirefunksionimit të Universitetit

Qiriazi. Aty mu dha mundesia gë krahas studimeve tè themeloja dhe klubin e librit

“Qiriazi” ne klub i cili ka funksionuar mrekullisht duke bere pjese te tij emrat me të

medhenj te letersise se sotme shqipe. Studimet e mija aty kane gène spunto e

forte intelektuale dhe shpirterore, për tè arritur mê pas tek gellimet e mija.

DAJANA GJOKA

FINANCE

Kolegjin Universitar Qiriazi e kam zgjedhur per disa arse si: ofertat per tarifen e shkolles, pershirja neper aktivitete te ndryshme social-kulturore, klubet studentore që vetë shkolla organizon. Githashtu krahas leksioneve he praktikat profesionale nëper biznese, ofrohen mundèsi punesimi ne Shqipèri dhe jashtè, sezonale por edhe gate vitit shkollor. Kurse profesionale he çertifikata, njohja e diplomes edhe në shume vende te tjera të Europës, po ashtu vlen tè permendet mèsimdhenia dhe mbeshtetia e shkolles ne talentet e nxenësve.

KLEVISA GJOKA

EDUKIM FIZIK DHE SPORTE

Duke gene se sporti eshte pasioni im me duhej tè zgjidhja nje

Universitet tè standarteve tè larta, une zgjodha të vazhdoi studimet

ne Kolegjin Universitar Qiriazi. Ka një staf akademik shume profesional

qe bën diferencën me universitetet e tjera, mbi të gjitha Universiteti

Qiriazi ofron infrastrukture dhe hapesira sportive. Per te githe

studentet ge duan tē vazhdone studimet ne Fakultetin e “Edukimit,

Shkencave Sociale dhe Sporteve”, ju sugjero qè pasionin tuai t’a

ktheni ne profesion ne Universitetin Qiriazi.

ELDIS ARRNJETI

FINANCË

Une jam Eldis Arrnjeti, student ne vitin e dytè, ne Fakultetin Ekonomise në Universitetin

“Qiriazi” ne degën Finance. Nuk ka vetem nje, dy apo tre arsye qe me shtyne tē

vazhdoja studimet e larta ne Universitetin Qiriazi, por jane shume. Nēse zgjedh tē

permend me te rendēsishmet jane: Stafi i kualifikuar, pozita gjeografike shume e

favorshme, mundesi akomodimi ne konviktet moderne te realizuara se fundmi nga

Bashkia Tirane, mundësi pèr pune sezonale jashte vendit, oferta ne tarifa, kushtet

shume te mira ne nevoje te zhvillimit të mēsimit. Por, ajo qe per çdo student eshtë

shume e rendēsishme mikpritjen de ngrohtësine që kemi gjetur tek Universiteti

“Qiriazi”, veshtire t’a gjenim diku tjeter.

KRISTIANA VATNIKAJ

FINANCË

Duke gene universiteti i dyte që bej ndryshe nga të tjeret mund të bëj dallim, ose me sakte tē veçoj se cili universitet me ofroi me shume dhe ku u ndjeva me mire. Universiteti Qiriazi ofron githçka qe kerkon nje student, duke u nisur nga kushtet shume te mira, mësimdhenia, mikèpritja dhe solidariteti ge ofron stafi akademik. Githashtu mundesi per tê berè trajnime pèr tu pergatitur mê shumê, mundêsi punêsimi si brenda he jashte vendit, etj.

Rruga Taulantet, Kodër-Kamëz, Tirana 1029
+355 67 200 0874