Trajnime

Trajnim me 5 module

Tema: Platformat Dixhitale dhe Menaxhimi në Mediat Sociale

Kolegji Universitar “Qiriazi” organizon trajnim me 5 module në bashkëpunim me pedadogët Dr. Marsela Resulaj, Dr. Edlir Orhani, MSc. Rigelca Gupe dhe Av. PhD. Enida Bozheku.

 

09 Mars 2023 Dr. Marsela Resulaj

Tema 1: Tregu i punës dhe platformat dixhitale

 

13 Mars 2023 Dr. Edlir Orhani

Tema 2: Dixhitalizimi, muzeologjia virtuale, sistemi SIG dhe roli i tyre në fushën e turizmit

 

16 Mars 2023 MSc. Rigelca Gupe

Tema 3: Bazat e programimit në JavaScript

 

23 Mars 2023 Av. PhD. Enida Bozheku

Tema 4: Diskriminimi dhe liria e shprehjes në rrjete sociale

 

24 Mars 2023 Av. PhD. Enida Bozheku

Tema 5: Këshillim Karriere

 

Të interesuarit mund të dërgojnë të dhënat në https://tr.ee/Oj3gUzJbIS ose të telefononi në numrin e kontaktit +355 67 200 0874, për çdo informacion lidhur me trajnimin brenda datës 8 Mars 2023.

PS: Trajnimi do të jetë FALAS për të gjithë maturantët nga e gjithë Shqipëria, që kanë mundësi ta ndjekin fizikisht në ambjentet e Kolegjit Universitar “Qiriazi”.

 

 

 

Lista e Trajnimeve të realizuara nga Kolegji Universitar Qiriazi do të shfaqen së shpejti në një tabelë më poshtë.

Apliko Tani