👩🏻‍🎓Të dashur studentët tanë të ardhshëm!

📣Ju bëjmë me dije se regjistrimet për Ciklin e Dytë të studimeve, Master i Shkencave në Financë dhe Master i Shkencave në Administrim Biznesi, për vitin akademik 2023-2024, vijojnë të jenë të hapura deri më datë 4 Tetor 2023.

📑Dokumentet e nevojshme për procedurën e regjistrimit janë:

📌Vërtetim dhe listë notash nga IAL;

📌Fotokopje e ID personale;

📌2 fotografi;

📌Fotokopje e noterizuar e Dëftesës së pjekurisë/Diplomës së maturës shtetërore;

📌Fotokopje e noterizuar e diplomës Bachelor, bashkëlidhur me listën e notave.

📍Për regjistrime ju mirëpresim çdo ditë pranë ambienteve të Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029.

🔍Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni!

📨mailto:[email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

Suksese!