🏃🏻‍♂️🏃🏼‍♀️Studentë të vitit të tretë në programin Edukim Fizik dhe Sporte në Universitetin Qiriazi zhvilluan një orë praktike pranë Parkut Olimpik Feti Borova ku po zhvillohet dhe kampionati botëror i mundjes. 🏆

🤼 Studentët ndoqën ndeshjet e mundjes për kategori të ndryshme si dhe u njohën me rregulloren e zhvillimit të garave ndërkombëtare etj.

#universitetiqiriazi#EdukimFizikdheSporte