UN Women Representative to Albania visited Qiriazi University College

Qiriazi University College is proud to announce our commitment to the Women’s Empowerment Principles (WEPs), becoming one of the newest signatories in Albania! 📝

Mr. Michele Ribotta, the UN Women Representative to Albania, visited Qiriazi University College where he met with Prof. Dr. Gjokë Uldedaj, president of the institution, and representatives of the International Relations office. We believe that this agreement will serve as a solid foundation for a fruitful and long-term cooperation.

Qiriazi University College is the oldest higher education institution in the country, and was founded by two extraordinary Albanian women, sisters Sevasti and Parashqevi Qiriazi. Since its establishment more than a century ago, gender equality and the emancipation of society continue to be at the core of Qiriazi University College’s philosophy & mission.

🌐www.qiriazi.edu.al

📨 [email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍 Rrruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029

Lajmet

Kolegji Universitar Qiriazi Lajme

Partnerët dhe Kompanitë në PANAIRIN E KARRIERËS & PUNËS

Jemi të lumtur të ndajmë me ju Partnerët dhe Kompanitë që do të jenë pjesë në PANAIRIN E KARRIERËS & PUNËS ditën e Premte, ora 10:00, ku mund të lidheni me kompanitë më të mira në vend dhe të eksploroni mundësitë interesante. Pavarësisht nëse po kërkoni praktika/internship, punë të përkohshme ose pozicione me kohë të plotë, ky event është PËR JU!

🚀 Pse të merrni pjesë në Panairin e Karrierës dhe Punës? Disa nga arsyet pse kjo është një mundësi që nuk duhet ta humbisni:

1️⃣Lidhje me Biznese të Rëndësishme: Në këtë panair, do të keni mundësinë të takoni përfaqësues të kompanive më të njohura dhe të bëni njohje të rëndësishme për të ardhmen tuaj.🤝

2️⃣ Mundësi Punësimi: Kompanitë janë në kërkim të talenteve dhe rekrutimeve të reja! Duke marrë pjesë, ju krijoni rastin për të aplikuar për praktika, punë të përkohshme ose pozicione me kohë të plotë. 💼

3️⃣ Duke qenë pjesë e këtij eventi, ju tregoni përkushtimin tuaj ndaj zhvillimit të karrierës dhe vëmendjen tuaj ndaj rritjes personale dhe profesionale.

Shpërndani fjalën dhe shihemi atje! 🌟

📅 E Premte, 3 MAJ nga ora 10:00 deri në 12:30.

📍 Ku do të mbahet? Në ambjentet e jashtme të Universitetit

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni!

🌐www.qiriazi.edu.al

📨 [email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

Qiriazi Open Day 2024

Jeni gati të hapni dyert e së ardhmes? 😊

Në datat 3 & 4 maj, Universiteti Qiriazi ju pret të gjithëve në “Open Day 2024”.

Një aktivitet, i cili krahas informimit dhe argëtimit, ju jep mundësinë të përfitoni:

Bursa për studentët me mesatare mbi 8.0;

– 10% zbritje për të gjitha programet që ofrohen, nëse rezervon studimet ditën e ‘’Open Day’’;

– Këshillim karriere;

– Qiriazi Guide (Vizitë në ambjentet dhe laboratorët e Universitetit);

– Qiriazi Fest (argëtim, muzikë dhe koktejl party për të gjithë të pranishmit, maturantë, mësues & prindër).

– Po ju presim me shumë entuziazëm 😍

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni!

📨 [email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍Ju mirëpresim në ambientet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029

Qiriazi Career Fair 2024

Të dashur studentë, për të tretin vit rradhazi, Universiteti Qiriazi ju fton në eventin “Career Fair 2024”.

Në këtë panair, do të jenë të pranishëm mbi 35 kompani serioze dhe prestigjoze, ku studentët e të gjitha programeve të studimit në Universitetin Qiriazi do të kenë mundësi të njihen me mundësitë dhe të aplikojnë në vendet vakante, si nevojë e kërkesë-ofertës në tregun e punës.

Ju presim të gjithëve më datë 3 maj, ora 10:00 në ambientet e Universitetit Qiriazi.

Ka ardhur momenti që ëndrrat tuaja, të marrin jetë! ☺️

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni!

📨 [email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍Ju mirëpresim në ambientet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029

OPEN CALL FOR PAPERS

QIRIAZI INTERNATIONAL CONFERENCE ON TOURISM AND HOSPITALITY (QICTH)

30 May 2024

Tirana, Albania

Qiriazi University College, in collaboration with national and international partners, invites academics, researchers, scholars, and practitioners to participate in the INTERNATIONAL CONFERENCE ON TOURISM AND HOSPITALITY, which will take place on 30 May 2024 in the premises of QiriaziUniversity College.

The aim of this one-day conference is to bring together academics, researchers, and practitioners from all areas of Tourism and Hospitality.

Areas of interest in tourism include (but are not confined to):
Tourism and Economic Development, Sports Tourism, AgritourismNational and Regional Tourism Policy, Hotel Management and Marketing, Tourism Marketing, Tourism Management, Travel Agents and Tour Operators, Tourism Research and Methodology, Tourism Education, Tourism and CultureMedical Tourism, and Tourism and Arts.

Possible topics (but are not confined to):

• Tourism as a catalyst of economic development

• Agritourism and Albania’s potential in this sector

• Marketing challenges of Albanian tourism in the international market

• The transition from mass tourism to elite tourism

• Cooperation between tourism and education sectors to increase the level of services

• The development of sports through cooperation with tourism

• Medical tourism in Albania

QIRIAZI INTERNATIONAL CONFERENCE ON TOURISM AND HOSPITALITY (QICTH) is free of charge for all participants.

This conference will be organized in hybrid way, which will allow attendees both physical and online participation opportunities. 

You can apply to participate in this conference (physically or online) by sending the abstract of your presentation/paper to thefollowing email address: [email protected]

Deadline for abstract submission: 24 May 2024

Location: Qiriazi University College, Tirana, Albania

Si te bëni zgjedhjen e duhur për studimet tuaja?

E dini që sipas një studimi nga “ZipRecruiter”, 44% e studentëve pendohen për drejtimin që kanë zgjedhur për të ndjekur studimet e tyre universitare? Një shifër kjo padyshim tepër e lartë, për diçka kaq të rëndësishme.

Që asnjëri prej jush të mos përballet me këtë situatë, ne duam të ndajmë me ju disa këshilla se si të zgjidhni drejtimin e duhur. 😊

Përpara se të bëni zgjedhjen, bëjini vetes këto pyetje dhe pasi të merrni përgjigjet, atëherë jeni gati! ➡️

1.Cili është pasioni im?

2.Cilat janë interesat e mia?

3.Cilat janë pikat e mia të forta akademike?

4.Çfarë karriere dëshiroj të kem pasi të kem përfunduar universitetin?

Jeni më të qartë tani? 🙂

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni në:

📨 [email protected].

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍Ju mirëpresim në ambientet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029