Kemi sërish lajme të bukura për studentët tanë! ☺️

🧑‍🎓 Në kuadër të programit Erasmus+, është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti, për semestrin e parë të vitit akademik 2024-2025, për të studiuar pa pagesë në Institution CEVRO në Pragë, Çeki.

📑Kohëzagjatja e bursave:

Bachelor (1 semestër);

– Master (1 semestër).

📚Fushat e studimit:

– Shkenca Politike dhe Administrative;

– Shkenca Sociale.

*Afati për aplikime: 31 maj 2024

📎Aplikimi kryhet duke dërguar dokumentet e mëposhtme në adresën e email: [email protected]:

– Lista e Notave;

– Certifikatë e Gjuhës Angleze (Minimumi: Niveli B1);

– Letër Motivimi në gjuhën angleze.

*Për më shumë informacion mbi bursat, mund të na kontaktoni në adresën: 📨

[email protected]

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni në:

home-page

📨 [email protected].

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍Ju mirëpresim në ambientet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029

Suksese!