🏫 Universiteti Qiriazi mori pjesë në Panairin e Aftësive dhe Karrierës për të Rinjtë, zhvilluar në shkollën e mesme Ibrahim Rugova në Kamëz.

📚 Ky panair u zhvillua në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Ministrinë e Shtetit për Rininë, Agjensisë Kombëtare të Rinisë, Ambasadën Italiane dhe UNICEF.