Ditën e djeshme, më datë 30 maj 2024, në Kolegjin Universitar Qiriazi u zhvillua Konferenca Ndërkombëtare mbi Turizmin dhe Hotelerinë. Përveç përfaqësuesve nga universiteti, në këtë konferencë pati pjesëmarrës nga trupi diplomatik i akredituar në Shqipëri, shoqata akademikësh, shoqata turizmi, sektori i hotelerisë dhe turizmit alternativ, autoriteti për informimin mbi dokumentat e ish-sigurimit të shtetit, akademi turizmi, profesionistë të lirë të turizmit, etj.

Konferenca u hap nga një fjalë përshëndetëse e presidentit të Kolegjit Universitar Qiriazi, prof. Gjokë Uldedaj. Më pas, në sesionin e parë të konferencës referuan z. Zak Topuzi nga Shoqata Shqiptare e Turizmit dhe Mondial Hotel Tirana; z. Ádám Lovassy, dr. LL.M. në cilësinë e kreut të Ambasadws së Hungarisë në Tiranë; Prof. Dr. Maksim Meço, rektor i universitetit; Prof. Dr. Abdyl Sinani; Prof. Dr. Agim Binaj; dhe z. Fatjon Selimaj nga The Crown Hotel & The Crown Hospitality Academy.

Duke pasur si fokus turizmin, temat që u prezantuan në këtë sesion ishin të larmishme dhe kishin një ndërthurje midis qasjeve akademike dhe përvojave praktike.

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni në:

🌐www.qiriazi.edu.al

📨 [email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍Ju mirëpresim në ambientet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029