🧑‍🎓Të dashur studentë, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në Ceremoninë e Diplomimit në Kolegjin Universitar Qiriazi. Ditën e premte, më datë 24 Nëntor 2023, në orën 12:00 ju mirëpresim të gjithëve në ambientet e sallës “Charles R. Crane”.

Jemi të lumtur dhe krenarë të festojmë së bashku arritjet e një tjetër brezi që përfundoi me sukses rrugëtimin e dijes te “Qiriazi”.