🏐 Ekipi i volejbollit në Universitetin Qiriazi shkëlqeu në raundin e dytë të Turneut Universitar 2023 organizuar nga FSHSU.

🥇Ekipi ynë sportiv i vajzave tregoi një performance të jashtëzakonshme dhe arriti të krijojë një avantazh të thellë kundër ekipit të Universitetit Metropolitan, duke siguruar një fitore të merituar me rezultatin 2-0.