Në datat 3 & 4 maj, Universiteti Qiriazi mikpriti gjimnazistë, të rinj, prindër dhe mësues në “Open Day 2024”. Ky aktivitet erdhi me pjesëmarrje dhe interesim të lartë nga të rinj dhe të reja të cilët zhvillimin e tyre personal dhe studimet e larta, i shohin si një ndër zgjedhjet më të rëndësishme në jetën e tyre. 😊

Përgjatë dy ditëve ata patën mundësinë të njihen nga afër me ambientet e universitetit, stafin akademik dhe një pjesë të studentëve aktualë, duke ndarë kështu informacione, përvoja dhe ndjesi. 🥰

“Open Day” ishte një aktivitet i cili krahas argëtimit, ju dha të rinjve mundësinë të përfitojnë:

– Bursa për studentët me mesatare mbi 8.0;

– 10% zbritje për të gjitha programet e studimit, rezervimet e të cilave u bënë në ditën e aktivitetit;

– Këshillim karriere;

– Qiriazi Fest, muzikë dhe koktejl party.

Shumë të lumtur për pjesëmarrjen tuaj! ☺️

🌐www.qiriazi.edu.al

📨 [email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍Ju mirëpresim në ambientet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029