🗳️ Në mbledhjen e sotme të këshillit studentor u zhvilluan dhe zgjedhjet për presidentin e shkollës.

👥 Senatorët e klasave votuan në menyrë të fshehtë kandidaturat, ku mbas numërimit të votave Marina Dyli u shpall presidente për vitin akademik 2023/2024 si dhe zv.president u zgjodh Endri Voka.

🧑‍🏫 Marina falenderoj senatorët për zgjedhjen e saj si presidente si dhe u shpreh se do të jetë në shërbim të studentëve për të gjitha kërkesat që ato mund të shprehin.

#universitetiqiriazi#këshillistudentor