👩‍🏫Zbulimi i talenteve të rinj dhe përkrahja e tyre, vazhdon të mbetet qëllimi ynë!

🏫Për këtë, Kolegji Universitar Qiriazi ofron 3 lloje BURSA-sh STUDIMI për të gjithë ata, të cilët kanë nevojë për një “shtysë” të vogël për të nisur rrugëtimin e tyre drejt suksesit.

📌Bursa EKSELENCE;

📌Bursa TALENTI;

📌Bursa SOCIALE;

📑Informacionet më të detajuara i gjeni në website: https://qiriazi.edu.al/apliko-per-burse/

📍Gjithashtu, ju mirëpresim çdo ditë në ambjentet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029.

🗒️Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni!

📨mailto:[email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

Suksese!