🏫Kolegji Universitar “QIRIAZI” është gjithmonë pranë jush duke jua bërë sa më të lehtë rrugën drejt suksesit!

👩‍💻Për të gjithë studentët tanë, të cilët përfundojnë studimet 2 vjeçare në Kolegjin Profesional të Lartë në programin “KUJDES SOCIAL DHE SHËNDETËSOR” mundësitë e punësimit janë reale dhe me një sërë alternativash. E keni ju në dorë të zgjidhni se ku përkisni më mirë!

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni!

📨mailto:[email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍Ju mirëpresim në ambientet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029

Suksese!