🎵 Suksese studentit tonë Eldis Arrnjeti në natën finale të Festivalit 62 në RTSH me këngën “Një Kujtim”.

Për të mbeshtetur Eldisin votoni me tekst 04 në numrat : 56789 Shqipëri dhe 55789 Kosovë.