🎓Të dashur studentë!

🗓️Me shumë kënaqësi duam t’ju bëjmë me dije datat e Raundit të Hapur të cilat janë 4-18 Tetor 2023.

Të gjithë ata të cilët ende nuk kanë aplikuar për studimet e larta gjatë Raundit të Parë apo të Dytë, kanë një tjetër shans TANI!

🏫Për regjistrime ju presim çdo ditë pranë sekretarisë së “Kolegjit Universitar Qiriazi”.

Ju lutemi, duhet të keni patjetër me vete dokumentet e mëposhtme:

📌 Fotokopje e noterizuar e Diplomës së Maturës Shtetërore ose Dëftesa e Pjekurisë, së bashku me çertifikatën e notave;

📌Fotokopje e kartës së identitetit;

📌Dy fotografi.

📚Programet e studimit për vitin akademik 2023-2024 janë:

📌BACHELOR

Fakulteti Ekonomisë:

•Financë

•Menaxhim Biznesi

•Menaxhim në Hoteleri-Turizëm

•Informatikë Ekonomike dhe Biznesi

Fakulteti i Edukimit, Shkencave Sociale dhe Sportit:

•Edukim Fizik dhe Sporte (Bachelor)

•Kujdes Social dhe Shëndetësor(Diplomë Profesionale 2-vjeçare)

📌STUDIME TË INTEGRUARA

Fakulteti i Drejtësisë:

•Studime të Integruara në Drejtësi (5-vjeçare)

•Asistent Ligjor dhe Administrativ(Diplomë Profesionale 2-vjeçare)

📌DIPLOMË PROFESIONALE 2-VJEÇARE

•Teknologji Ushqimore

•Teknologji Informacioni dhe Komunikimi

•Hoteleri-Turizëm

📌MASTER i SHKENCAVE

Fakulteti Ekonomisë:

•Financë

•Administrim Biznesi

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni!

📨mailto:[email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍Ju mirëpresim në ambientet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029

Suksese!