Klubi i librit “Qiriazi”

Klubi i Librit “Qiriazi”, ka zhvilluar një cikël intervistash me personazhe publikë të cilët falë pasionit dhe përkushtimit janë kthyer në figura frymëzuese për të rinjtë dhe jo vetëm. Si kanë ndikuar studimet dhe jeta akademike në formimin e tyre dhe asaj çka sot ata kanë arritur? Çfarë mesazhesh dhe këshillash kanë ata për studentët. Cila është rruga e suksesit?