Administrator

Av. Luigj GJERGJI

Arsimi dhe kualifikimet: • Diplomuar nё Universitetin “Luigj Gurakuqi” nё Shkodёr, dega “Gjuhё-Letёrsi” dhe “Drejtësi”. • Ka titullin Master Shkencor nё “E Drejtё Civile”.• Zotëron Liçensёn e Avokatit, njohur nga Dhoma Kombёtaree Avokatisё.• Ka Liçensёn e Ndёrmjetёsit ligjor, lёshuar nga Ministria e Drejtёsisё.• Ka kryer specializim pasuniversitar nё Unversitetin e Camerino-s nё Itali nё Financё dhe legjislacion komunitar.

Eksperienca profesionale: ✓ 1998 – 2001, Asistent i Drejtorit tё Caritasit DioqezanRrёshen,✓ 2001 – 2017: Sekretar i Dioqezёs Rrёshen,✓ 2004 – 2018: Drejtor Didaktik i Shkollёs sё MesmeProfesionale “Shёn Jozefi punёtor” nё Rrёshen . Me shumë pervojё pune nё role tё ndryshme administrative shtetёrore dhe private si: ✓ Konsulent ligjor i Caritas-it Shqiptar; ✓ Drejtor informacioni dhe spiker nё njё Televizion rajonal.