Bëhu pjesë e historisë!

Programe studimi të akredituara në Fakultetin e Ekonomisë, Fakultetin e Drejtësisë, Fakultetin e Edukimit, Shkencave Sociale dhe Sportit, si dhe në Kolegjin Profesional të lartë.

Studioni në

Kolegji Universitar Qiriazi

Rezultatet e diplomimit

90%

E diplomuesve tanë janë të punësuar në profesionin e tyre

Bachelor

Kohëzgjatja e studimeve

3 Vite, 6 Semestra,180 ECTS

Në përfundim të programit studentët do të zotërojnë kompetenca dhe kapacitete analitike të nevojshme për të trajtuar problematikat teorike dhe praktike në fushën e programit të ndjekur.

Diploma Profesionale

Kohëzgjatja e studimeve

2 Vite, 4 Semestra, 120 ECTS

Programi i studimit me karakter profesional ofrohet pas arsimit të mesëm. Në përfundim të programit, studentët pajisen me diplomë profesionale “Teknik I Lartë” në fushën e arsimit të kryer.

Master Shkencor

Kohëzgjatja e studimeve

2 Vite, 4 Semestra, 120 ECTS

Programet e studimit “Master i shkencave” pajisin të diplomuarit me njohuri të thelluara teorike, si dhe me aftësi për kërkim shkencor në fushën përkatëse.

Stafi Akademik


Aktivitete

Kolegji Universitar Qiriazi Aktivitetet për vitin 2024

Përse Qiriazi?

Kolegji Universitar Qiriazi, me një histori suksesi 17-vjeçare, është një nga institucionet e para jopublike të arsimit të lartë në Shqipëri.


Themeluar në vitin 2006, duke lartësuar emrin dhe veprën e tre ikonave të arsimit kombëtar shqiptar: Motrave Qiriazi dhe Kristo Dakos, të cilët pikërisht në godinën e këtij Institucioni në vitin 1922 çelën Institutin Femëror Kyrias, një “fole kombëtare” e kohës, me kontribute të jashtëzakonshme për arsimin në Shqipëri. Kjo është edhe arsyeja e vetme dhe unike që emblema e këtij Kolegji, sot dhe në të ardhmen do të vazhdojë të jetë historia e ndritur e këtyre tre figurave të shquara dhe të spikatura kombëtare...

Detyra jonë dhe e stafit akademik është të mbështetemi në modelet më të mira universitare bashkëkohore, duke harmonizuar modelet më të mira perëndimore me kërkesat e përditësuara të të rinjëve tanë, me realitetin shqiptar. Synimet tona janë për standarde të larta me objektivin e afërt që, krahas degëve ekzistuese, t’i bashkëngjisin Kolegjit Universitar një kolegj profesional të lartë si njësi tjetër kryesore e tij.

Misioni ynë do të jetë në përputhje me misionin e përgjithshëm të arsimit të lartë në Shqipëri dhe kërkesave të ligjit bazë, cilësisë së mësimdhënies, kërkimit shkencor dhe shërbimeve që u ofrohen studentëve, për të përgatitur specialistë të lartë në fushën e ekonomisë dhe jurisprudencës – “lider të mendimit dhe të veprimit”, për t’u përshtatur me nivelin e kërkesave të kohës. Në Kolegjin Universitar “Qiriazi” në qendër të vëmendjes do të jetë studenti. Në këtë kuadër, vlerat që ofron Kolegji udhëheqin tërë veprimtarinë e tij, duke theksuar si vlera themelore, për sot dhe në të ardhmen, integritetin, cilësinë e stafit akademik, respektin reciprok, përgjegjshmërinë institucionale së bashku me përgjegjësinë shoqërore dhe transparencën në mirëqeverisje.

Kolegji Universitar Qiriazi

Në 360°

Shiko më shumë

Lajmet

Kolegji Universitar Qiriazi Lajme

Partnerët dhe Kompanitë në PANAIRIN E KARRIERË...

Jemi të lumtur të ndajmë me ju Partnerët dhe Kompanitë që do të jenë pjesë në PANAIRIN E KARRIERËS & PUNËS ditën e Premte, ora 10:00, ku mund të lidheni me kompanitë më të mira në vend dhe të eksploroni mundësitë interesante. Pavarësisht nëse po kërkoni praktika/internship, punë të përkohshme ose pozicione me kohë të plotë, ky event është PËR JU!

🚀 Pse të merrni pjesë në Panairin e Karrierës dhe Punës? Disa nga arsyet pse kjo është një mundësi që nuk duhet ta humbisni:

1️⃣Lidhje me Biznese të Rëndësishme: Në këtë panair, do të keni mundësinë të takoni përfaqësues të kompanive më të njohura dhe të bëni njohje të rëndësishme për të ardhmen tuaj.🤝

2️⃣ Mundësi Punësimi: Kompanitë janë në kërkim të talenteve dhe rekrutimeve të reja! Duke marrë pjesë, ju krijoni rastin për të aplikuar për praktika, punë të përkohshme ose pozicione me kohë të plotë. 💼

3️⃣ Duke qenë pjesë e këtij eventi, ju tregoni përkushtimin tuaj ndaj zhvillimit të karrierës dhe vëmendjen tuaj ndaj rritjes personale dhe profesionale.

Shpërndani fjalën dhe shihemi atje! 🌟

📅 E Premte, 3 MAJ nga ora 10:00 deri në 12:30.

📍 Ku do të mbahet? Në ambjentet e jashtme të Universitetit

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni!

🌐www.qiriazi.edu.al

📨 [email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

Qiriazi Open Day 2024

Jeni gati të hapni dyert e së ardhmes? 😊

Në datat 3 & 4 maj, Universiteti Qiriazi ju pret të gjithëve në “Open Day 2024”.

Një aktivitet, i cili krahas informimit dhe argëtimit, ju jep mundësinë të përfitoni:

Bursa për studentët me mesatare mbi 8.0;

– 10% zbritje për të gjitha programet që ofrohen, nëse rezervon studimet ditën e ‘’Open Day’’;

– Këshillim karriere;

– Qiriazi Guide (Vizitë në ambjentet dhe laboratorët e Universitetit);

– Qiriazi Fest (argëtim, muzikë dhe koktejl party për të gjithë të pranishmit, maturantë, mësues & prindër).

– Po ju presim me shumë entuziazëm 😍

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni!

📨 [email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍Ju mirëpresim në ambientet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029

Qiriazi Career Fair 2024

Të dashur studentë, për të tretin vit rradhazi, Universiteti Qiriazi ju fton në eventin “Career Fair 2024”.

Në këtë panair, do të jenë të pranishëm mbi 35 kompani serioze dhe prestigjoze, ku studentët e të gjitha programeve të studimit në Universitetin Qiriazi do të kenë mundësi të njihen me mundësitë dhe të aplikojnë në vendet vakante, si nevojë e kërkesë-ofertës në tregun e punës.

Ju presim të gjithëve më datë 3 maj, ora 10:00 në ambientet e Universitetit Qiriazi.

Ka ardhur momenti që ëndrrat tuaja, të marrin jetë! ☺️

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni!

📨 [email protected]

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍Ju mirëpresim në ambientet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029

OPEN CALL FOR PAPERS

QIRIAZI INTERNATIONAL CONFERENCE ON TOURISM AND HOSPITALITY (QICTH)

30 May 2024

Tirana, Albania

Qiriazi University College, in collaboration with national and international partners, invites academics, researchers, scholars, and practitioners to participate in the INTERNATIONAL CONFERENCE ON TOURISM AND HOSPITALITY, which will take place on 30 May 2024 in the premises of QiriaziUniversity College.

The aim of this one-day conference is to bring together academics, researchers, and practitioners from all areas of Tourism and Hospitality.

Areas of interest in tourism include (but are not confined to):
Tourism and Economic Development, Sports Tourism, AgritourismNational and Regional Tourism Policy, Hotel Management and Marketing, Tourism Marketing, Tourism Management, Travel Agents and Tour Operators, Tourism Research and Methodology, Tourism Education, Tourism and CultureMedical Tourism, and Tourism and Arts.

Possible topics (but are not confined to):

• Tourism as a catalyst of economic development

• Agritourism and Albania’s potential in this sector

• Marketing challenges of Albanian tourism in the international market

• The transition from mass tourism to elite tourism

• Cooperation between tourism and education sectors to increase the level of services

• The development of sports through cooperation with tourism

• Medical tourism in Albania

QIRIAZI INTERNATIONAL CONFERENCE ON TOURISM AND HOSPITALITY (QICTH) is free of charge for all participants.

This conference will be organized in hybrid way, which will allow attendees both physical and online participation opportunities. 

You can apply to participate in this conference (physically or online) by sending the abstract of your presentation/paper to thefollowing email address: [email protected]

Deadline for abstract submission: 24 May 2024

Location: Qiriazi University College, Tirana, Albania

Si te bëni zgjedhjen e duhur për studimet tuaja?

E dini që sipas një studimi nga “ZipRecruiter”, 44% e studentëve pendohen për drejtimin që kanë zgjedhur për të ndjekur studimet e tyre universitare? Një shifër kjo padyshim tepër e lartë, për diçka kaq të rëndësishme.

Që asnjëri prej jush të mos përballet me këtë situatë, ne duam të ndajmë me ju disa këshilla se si të zgjidhni drejtimin e duhur. 😊

Përpara se të bëni zgjedhjen, bëjini vetes këto pyetje dhe pasi të merrni përgjigjet, atëherë jeni gati! ➡️

1.Cili është pasioni im?

2.Cilat janë interesat e mia?

3.Cilat janë pikat e mia të forta akademike?

4.Çfarë karriere dëshiroj të kem pasi të kem përfunduar universitetin?

Jeni më të qartë tani? 🙂

📌Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, ju lutemi të mos hezitoni të na kontaktoni në:

📨 [email protected].

🌳linktr.ee/qiriazi

☎️+355 67 2000 874

📍Ju mirëpresim në ambientet e Universitetit, rruga Taulantët, Kodër-Kamëz, Tiranë 1029